Skisentrene venter på deg!

15 feb, 2021

Det er drømmeforhold i skisentrene. Bakken og heisen og en fantastisk skiopplevelse venter på deg. Og i disse tider er det godt om plass, og ikke minst det er trygt i forhold til smittesituasjonen.

Kvalitetstid i alpinbakken

Foto: Vegard Breie

 

Drømmeforhold i alpinbakkene

I skrivende stund har det falt 30 cm nysnø på fjellet i Hafjell Alpinsenter. På en torsdags formiddag i januar er det vanligvis fullt med utenlandske turister i anlegget. Nå er det, for utenom treningsgruppene, kanskje 150 betalende gjester på plass.

Når det er sagt: skianleggene Hafjell og Kvitfjell er åpne, for mange betyr det mye å ha noe aktivt å gjøre. Mange har benyttet seg av muligheten for å besøke anleggene i midtuke, og svært mange har funnet veien hit i helgene. På tross av pandemi og nyhetsoverskrifter om Covid. Skibakkene er åpne og trygge.

-Vi hadde masse gjester i julen, og det samme i helgene. Dette fungerer fint fordi vi har gode tiltak på plass som passer på gjestene. Det eneste vi oppfordrer alle til å tenke på, er heiskort. Skal du hit i vinterferie eller påske, kjøp heiskortet ditt nå da det er begrenset med plasser i bakken i år, sier markedssjef Veslemøy Wedum.

Gøy i bakken

Foto: Vegard Breie

Det er gammelt nytt at årets skisesong er og blir krevende. Likevel har Alpinco gjort sitt, og gjør fortsatt, for at gjestene som er i anlegget til enhver tid skal føle seg ivaretatt.

-Norske Alpinanlegg og Fjelldestinasjoner, som vi er medlem av, har gjort et stort arbeid sammen med ekstern spisskompetanse og utarbeidet veileder for hele bransjen. Fokus er å skape trygghet for gjesten med gode rutiner og godt smittevern i alle avdelinger i anlegget. Det være seg kapasitet, skilting, køordninger, fysisk og digital informasjon, nyhetsbrev til gjesten og generelle smitteverntiltak, sier kvalitetsleder i Alpinco Jo Mork. 

Foto : Vegard Breie

-Siden sesongåpning i både Hafjell og Kvitfjell har vi jobbet kontinuerlig med å forbedre de tiltakene vi har i anleggene, på restauranter, sport, skiutleie, varmestuer og overnattingssteder slik at alt er ivaretatt. Dette er et kontinuerlig arbeid som alle ansatte er en stor del av og her gjør alle en kjempejobb ute i anlegget, sier Mork.

 

 

 

Videre lesing…

0 kommentarer