Om oss

Vi jobber for reiselivet

Reiseguide til Lillehammer og Gudbrandsdalen er en blogg som produseres og oppdateres av destinasjonsselskapet Visit Lillehammer. Vi jobber for reiselivsnæringen i Lillehammer-regionen og oppover Gudbrandsdalen mot Nord-Gudbrandsdalen. Vår jobb er helt enkelt å gi deg inspirasjon og informasjon om mulighetene du har som besøkende i regionen.

Planlegger du en ferie i regionen anbefaler vi også et besøk på Lillehammer.com. Her finner du mer informasjon om transport, overnatting, arrangement, opplevelser og reisemål i regionen.

Ferie er opplevelser, slik du vil ha dem.

I Lillehammer og Gudbrandsdalen står opplevelsene i kø, enten du skal reise med familien, få kulturelt påfyll, oppleve lokale spesialiteter, nyte spektakulær natur eller ønsker å utfordre deg selv. Hos oss er hver dag en opplevelse, sommer som vinter.

Sommeren er en deilig tid her i regionen. Med stabilt og tørt innlandsklima ligger alt til rette for alle mulige slags utendørsaktiviteter. Fornøyelsesparken Hunderfossen Familiepark er et mekka for barnefamilier bare 10 minutter kjøring fra Lillehammer sentrum.

Våre fem skidestinasjoner Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen ligger alle sammen midt i ”Winter Wonderland” – med fantastiske muligheter for leken skiglede enten du foretrekker langrenn eller alpint. Og vi har mer snø enn du kan drømme om – hos oss varer vinteren fra november til april.