Påsketilbud på overnatting og opplevelser

6 mar, 2024

Påskeferie innebærer for mange av oss å dra til fjells, sole seg og gå på ski. Nyt det siste som er igjen av vinteren ved å tilbringe årets påskefeiring i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Her er en oversikt over overnatting– og aktivitetstilbud i påskeferien.

Overnatting

Påskekylling nyter utsikt fra Dalseter Høyfjellshotell

Dalseter Høyfjellshotell

Velkommen til oss for god gammeldags påskeferie!
3 overnattinger: Kr 5.085,- pr pers. i dobbeltrom.
4 overnattinger:  Kr 6.780,- pr pers. i dobbeltrom.
5 overnattinger:  Kr 8.475,- pr pers. i dobbeltrom.
6 overnattinger: Kr 10.170,- pr pers. i dobbeltrom.
7 overnattinger: Kr 11.865,- pr pers. i dobbeltrom.

Liomseter i vinterlige omgivelser

Liomseter

Påske på Liomseter 15.-31. mars

Nyt stillheten og roen på Liomseter i Langsua Nasjonalpark i påsken. Vi kan friste med flotte snøforhold, masse kvistede løyper og deilig, hjemmelaget mat. Mulighet for scootertransport til/fra hytta.

Pris for opphold med 3-retters middag, frokost og niste fra 1120,- per person.

Jorekstad Ferieleiligheter

Jorekstad Ferieleiligheter

Rimelig overnatting kun en kort buss-/kjøretur til både Hafjell og Lillehammer sentrum!

Dette er toetasjes leiligheter med sengeplass til 5 personer, stue, bad og utstyrt kjøkken, som sammen legger til rette for at du skal ha et hyggelig opphold. Her får du også gratis Wi-Fi, parkering, og redusert inngangspris til badeanlegget. Her vil både små og store trives!

Pris: Veiledende kr 1525,- per døgn

Fra bakken i Kvitfjell Alpinanlegg

Påske i Kvitfjell med heiskort

Ta med de du er glad i og nyt siste rest av vinteren i fjellet med skikkelig påskestemning. Kombinasjonen av skiferie, sol og fjell, samt morsomme aktiviteter for alle, uansett alder og ferdighet, kan være med på å løfte humøret.

Påskepakkene inneholder:

  • Overnatting i 2, 5 eller 7/8 døgn
  • Heiskort 2, 5 eller 8 dager
  • Gratis parkering på overnattingsstedet
  • Påskestemning i og utenfor bakkene

Opplevelser og aktiviteter

Lillehammer Kunstmuseum

Lillehammer Kunstmuseum

Lillehammer Kunstmuseum har en har en stor samling med norsk og nordisk kunst fra 1800-tallet til i dag. Hver søndag er det omvisning i den nye samlingsutstillingen «Samlingen – yndlinger og overraskelser». Der presenteres den faste samlingen med fokus på nasjonalromantikken, stemningsmaleri, etterkrigs- og samtidskunst.

Hver dag i påsken er det aktiviteter for barna.

Norges Olympiske Museum

Norges Olympiske Museum

Vil du kjenne pulsen fra store olympiske øyeblikk? OL-museet løfter fram idrettshistorien og de største norske idrettsprestasjonene i OL. Museet forteller om de olympiske leker fra antikken til i dag, om folkefesten i Oslo 1952 og på Lillehammer i 1994.

Norges Olympiske museum ligger på Maihaugen, rett ovenfor sentrum av Lillehammer. Museet har felles inngangsbillett med Maihaugen.

Hjerte i Øygarden | Vinteropplevelser på Maihaugen Museum

Historiske hus og flotte utstillinger på Maihaugen

Nyt Norges største friluftsmuseum hvor våren er i anmarsj og besøk spennende utstillinger innendørs. Året rundt er det fint å gå tur blant Maihaugens mer enn 200 historiske hus og hjem. Du kan titte inn i noen av dem og få inntrykk av hvordan vi levde før i tiden.

Inne kan du blant annet besøke utstillingen «Impulser» som viser Maihaugens fineste skatter og besøke den norgeshistoriske utstillingen «Langsomt ble landet vårt eget». Museet har felles inngangsbillett med Norges Olympiske museum som også ligger på Maihaugen.

Lekne minner i påsken på Maihaugen

Påskeprogram for barn på Maihaugen

Gå ut på eventyr mellom de historiske husene og lat som dere lever i gamle dager! På Maihaugen føles fortiden lys levende. I påsken kan barna være med på eggjakt, og løse oppdrag i utstillingen Impulser.

På Maihaugen kan voksne og barn få gode og lærerike opplevelser sammen i unike historiske omgivelser.

Kjelkekjøring i med Olympiaparken i Kanthaugen ved Lysgårdsbakkene

Kelkekjøring i Lillehammer Snøpark

I påskeferien kan du oppleve fart og moro med kjelkekjøring i Lillehammer Snøpark. En heis frakter deg og kjelken til toppen før dukan suse ned løypen med magisk utsikt over Lillehammer. Kjelkekjøring er like moro for de voksne som barna.

Få 20% rabatt ved å bruke rabattakode «paaske20» ved online bestilling. (Tilbudet gjelder for enkeltbilletter og kan ikke kombineres med andre tilbud, pakker eller studentpris.) Tilbudet gjelder til og med 1. april 2024.

Videre lesing…

0 kommentarer