Påsketilbud på overnatting og opplevelser

2 mar, 2022

Påskeferie innebærer for mange av oss å dra til fjells, sole seg og gå på ski. Nyt det siste som er igjen av vinteren ved å tilbringe årets påskefeiring i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Her er en oversikt over overnatting– og aktivitetstilbud i påskeferien.

Nermo Hotell

Nermo Hotell

NYT DEILIGE PÅSKEDAGER I HISTORISKE OMGIVELSER!
Valgfri ankomst og avreisedag. Hos Nermo bor du i umiddelbar nærhet til vinteropplevelsene. Hos oss vil både små og store gjester trives. Skiforholdene både på fjellet og i bakken er helt magiske. Hos oss kan du enten bo i dobbeltrom, familierom eller i leiligheter rett ved hotellet.

First Hotel Breiseth

Salongen ved First Hotel Breiseth

First Hotel Breiseth ligger midt i Lillehammer, midt mellom togstasjonen og gågata. Hotellet defineres som Kunstnerhotellet, siden det var samlingsstedet for Lillehammermalerne på tidlig 1900-tallet. Hotellet har i dag avgiftsfri parkering, gratis internett, badstue og en koselig peisestue. Vi har enkeltrom, dobbetrom, twin rom, familierom og superior rom.

Påsketilbud: 

Vi gir 15% rabatt til alle som bestiller via epost direkte til oss. 
Bookingkode: «Påske22»
Send e-post til: breiseth@firsthotels.no

Skåbu Fjellhotell

Langrennsløyper i Skåbu

Book påskeferien din på Skåbu Fjellhotell. Høyt til fjells ligger snøen ofte til mai, og med Kvikk Lunsj i sekken og solkrem på nesa, er det magisk å oppleve tidlig vårstemning med ski på beina.

Pakken inneholder:

  • 3 overnattinger i hyggelig nyoppusset dobbeltrom
  • Frokost basert på lokale råvarer
  • 2 retters kveldsmat
  • 3 retters Chef’s Gourmet Tasting Menu

Pris fra kr 3 640,- per person

Gudbrandsgard Hotell

Terrassen på Gudbrandsgard Hotell

Vi har satt sammen en perfekt pakke for dere som vil komme til oss i to dager og få både hotellferie, spa og velvære kombinert med god mat i restauranten vår samt herlig skikjøring rett utenfor hotelldørene våre.

Fra kr 5806,- for 2 pers i 2 dager inkl overnatting, heiskort 2-dager, frokost, inngang i vår velværeavdeling og skistall.

Jubileumspakke Kvitfjell

Gudbrandsgard Hyttegrend

I anledning Kvitfjell sitt 30 års jubileum og jubileumshelgen 8-10 april, har vi satt sammen noen perfekte pakker for dere som vil komme å ta del i feiringen denne helgen! Dette blir en helg med masse arrangement i alle tre fjellsider, og en stor gratiskonsert på lørdag.

Våre jubileumspakker har overnatting på både Mellomstasjonen, Vestsiden og Varden. Så her kan man velge av både hytter og leiligheter, alle med direkte ski inn og ut. Velg det som passer dere best.

Dale-Gudbrands gard

Dale-Gudbrandsgard vinter

Legg Påskeferien din til oss her på Dale-Gudbrands gard.
Ønsker du og bo i flotte omgivelser i Gudbrandsdalen, legg din overnatting her hos oss. Nært til flotte ski løyper på Gålå, stort badeland og  korte avstander til Alpint. Og mange andre opplevelser her rundt oss.

Trenger du bare en stopp langs veien kontakt oss og vi skreddersyr ditt ønske om det skulle være ett hyggelig måltid eller noe varmt i koppen og noe til.

Vi tilbyr rom fra kr 1330,- inkl frokost.
Vi tilbyr halvpensjon og helpensjon.
3 retters middag på kvelden i flotte omgivelser.

Link til bestilling er post@dale-gudbrandsgard.no

Spåtind Fjellstue

Spåtind Fjellstue vinter

Rimelig overnatting med hotellfasiliteter. Vi tar sovesalkonseptet til et nytt nivå og bygger splitter nye sovesaler på Spåtind Fjellstue med interiørdesign fra Kiil. Hver seng har egen lampe med lademuligheter og skjerming i hodeenden av sengen. Tilstøtende sovesalene finnes  garderober, toalett, HC-toalett, tørkerom, alt splitter nytt. Gjestene har tilgang til treningsrom og peisestue, samt servering på hotellet, og velger selv om de vil bruke medbrakt sovepose eller leie sengetøy.

Pris: 250,- pr natt pr seng

Tilvalg
Oppredd seng: 250,-
Leie sengetøy: 175,-
Frokost: 120,-

Øvrig bespisning trenger ikke forhåndsbestilles.
Forespørsel og booking på e-post til post@spatind.no

 

Stasjonen Hotell – HI Lillehammer Vandrerhjem

Pilgrimsrom på Stasjonen Hotell

Med tog eller buss kommer du rett til oss og kan sjekke inn direkte. Ta deretter skibussen «fra døra» til Hafjell Alpinsenter eller Nordseter/Sjusjøen for å nyte en av årets siste skiturer. Vi har satt ned våre priser nå i påsken og har både dobbelt og familierom på hotellet eller ledige senger på vandrerhjemmet. Frokost, lunsj og middag. Velkommen til oss. Påskehilsen Geir og resten av teamet på Stasjonen Lillehammer

Sjusjøen Husky Tours

Hundekjøring med Sjusjøen Husky Tours

Prøv å kjøre ditt eget hundespann i vakkert vinterlandskap på Sjusjøen.

Kjelkekjøring i Lillehammer Snøpark

Kjelkekjøring i Lillehammer Snøpark

I påskeferien kan du oppleve fart og moro med kjelkekjøring i Lillehammer snøpark. En heis frakter deg og kjelken til toppen før du kan suse ned løypen med magisk utsikt over Lillehammer. Kjelkekjøring er like moro for de voksne som for barna.

Få 20% rabatt ved å benytte rabattkode «VINTERMORO» ved online bestilling.
(Tilbudet gjelder for enkeltbilletter og kan ikke kombineres med andre tilbud, pakker eller studentpris)
Kampanje gjelder t.o.m. 17.04.2022

Skistua Kafè

Bålkos ved Skistua Kafe på Birkebeineren Skistadion

Skistua kafé finner du midt på Birkebeineren skistadion og er et perfekt start og stoppested for din skitur. Herfra finner du milevis med skiløyper og i kaféen finner du alltid noe godt å kose deg med.


Få en GRATIS kaffe eller kakao. Tilbudet gjelder tom 17. april
Vis frem denne siden for å benytte tilbudet.

Lillehammer Kunstmuseum

Lillehammer Kunstmuseum

Foto: Tone Iren Eggen Tømte

Museet har en rekke høydepunkter i norsk kunsthistorie. Museet utmerker seg med sin regionale forankring, nasjonale relevans og internasjonale profil.

Deler av bygget er tegnet av Snøhetta og er et organisk, modernistisk bygg som ligger midt i sentrum av Lillehammer.
Hver dag er det åpent verksted med selvgående aktiviteter som passer for barna.

Norges Olympiske Museum

Norges Olympiske Museum

Foto: Camilla Damgard

En hyllest til idretten, til bragder og helter, til den olympiske idé og til folkefesten i -52 og -94
Gjennom interaktive installasjoner, multimediale presentasjoner og historier knyttet til originale gjenstander kan du gjenoppleve uforglemmelige olympiske øyeblikk. Du kan blant annet fordype deg i historien om Norge som vertsnasjon for to vinter-OL. Nyhet! Utstillingen «De pandemiske leker» gir tilbakeblikk og innsikt om lekene i Tokyo 2020 og Beijing 2022.

Norges Olympiske museum ligger på Maihaugen, rett ovenfor sentrum av Lillehammer.

Idyll og grusomheter på Maihaugen Museum

Hjerte i Øygarden | Vinteropplevelser på Maihaugen Museum

Øygarden på Maihaugen Museum | Foto: Marte Kjernsholen

Maihaugen byr på både idyll og grusomheter denne påsken. Prøv deg på en spennende påskekrim fra virkeligheten og nyt friluftsmuseet hvor våren er i anmarsj.

Museet er et av Norges største med over 200 historiske hus i idylliske omgivelser.

Innendørs anbefaler vi de nye utstillingene «En verden av perler» og «Hvor mange tonn?» om bresmelting i fjellet.

Aktiviteter for barn på Maihaugen

Familielek i Friluftsmuseet | Lekne minner på Maihaugen

Familieglede på Maihaugen | Foto: Camilla Damgård

Gå ut på eventyr mellom de historiske husene og lat som dere lever i gamle dager! På Maihaugen føles fortiden lys levende.

Første påskedag holder museet åpent fjøs. Da inviterer museumsbonden inn i fjøset på Jørstad hvor du kan møte dyrene på Maihaugen.

Tirsdag–torsdag i påskeuken er det perleverksted for barn i forbindelse med den flotte utstillingen «En verden av perler». Det er også gøy for barna å utforske utstillingen Impulser med Maihaugens fineste skatter, gjennom rebusløypa Oppdrag Impulser

Friluftsmuseet er et idyllisk besøksmål for barn året rundt med fine leke- og turmuligheter. Her kan du se rommet til Askepott fra filmen som ble spilt inn på Maihaugen. Du kan også se en miniutstilling om ulike Askepott-fortellinger.

Videre lesing…

0 kommentarer