Overnatting og opplevelser i vinterferien

19 jan, 2024

Vinterferien nærmer seg, men det er enda ikke for sent å planlegge en ferie i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Her har vi samlet et lite knippe av overnattingstilbud og opplevelser i vinterferien.
(Gjelder uke 8 og/eller 9, se spesifikasjoner hos den enkelte tilbyder.)

Overnatting

Hunderfossen Vinterpark

Vinterpakke Hunderfossen

Opplev vintermagien i eventyrriket! Ta med familien på en eventyrlig kveld med sang, teater, vakker iskunst og spennede aktiviteter både innendørs og utendørs.
Pris: Fra 707 NOK pr. pers. ved 2v+2b

  • 1 kveld i Vinterparken
  • 1 overnatting på valgfritt overnattingssted

 

Snøhotellet ved Hunderfossen Vinterpark

Snøhotell | Hunderfossen Vinterpark

På Hunderfossen Snøhotell sover du omgitt av snø- og iskunst med stemningsfull belysning, i en seng på reinskinn med myke puter og ekstremsovepose. Snøhotellpakken inkluderer billetter til vinterparken, egen leilighet som disponeres fra kl 16.00 ankomstdagen, frokost på Fossekroa + mye mer.

Pris: Grunnpris for enkeltrom eller for 2 personer i dobbeltrom kr. 9.300,-

Hunderfossen hotell vinter

Hunderfossen Hotell

Bo midt i eventyret! På Hunderfossen hotell kan du bo på hotell eller i koselige hytter. Gangavstand til Hunderfossen Vinterpark og skibuss som tar deg rett i langrenns- og slalomløypa i Hafjell. Vi har også spark og akebrett til utlåns for lek og moro i snøen.

Pris:  Hotellrom fra 1706,- pr natt

Hafjell Resort

Hafjell Hotell

Book din vinterferie 2024 i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller halvpensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i skibakken og er av de beste i destinasjonen.

Pris: fra kr 11.290 søndag – torsdag i uke 8

vinter og snødekt på Dale Gudbrands Gard

Dale-Gudbrands gard på Sør-Fron

Vinterferie i Gudbrandsdalen ?  i perioden 12 til 28 februar kan dere bo i min. to døgn og få 20% rabatt på overnatting med frokost.

Pris: fra kr. 1236,- pr dobbeltrom med frokost

Vinteridyll på Skeikampen

Vinterhelg på Skeikampen

Opphold i leilighet for 2 voksne og 2 barn, 23.-25/2. Kun 350m til alpinbakkene og langrennsløypene på Skeikampen.

Pris: Fra kr. 8230,- inkludert leilighet i 2 netter basert på selvstell, strøm og sluttrengjøring

Hytter på Mageli Camping

Mageli Camping 

Tilbud i vinter fra dato 01.01 – 01.03 med 10% rabatt på overnatting, minimum 3 døgn. 
Midt mellom Hafjell og Kvitfjell ligger Mageli Camping – lokalisert i nærheten er langrennsløyper og alpint. En familievennlig campingplass for store og små. Vi tilbyr overnatting i hytter med innlagt bad. Hyttene er for 4 personer og opptil 8 personer.

Pris:  fra kr 2 700,- (3 netter) – kampanje «Vinterferie10%»

Alpinbakken på Dalseter

Familieferietilbud Dalseter Fjellhotell

Vinterferie på Dalseter med langrenn, litt alpin, trugetur, bading, spille spill, bordtennis, billiard – listen er lang over ting dere kan gjøre sammen i vinterferien. Se gleden når barna blir kjent med andre barn og får nye venner i løpet av ferien.

Pris: fra kr 5.784,-

Familieferietilbudet inkluderer helpensjon og opphold i dobbeltrom med ekstra oppredninger til barna. 1/1p = frokost, lunsj og dagens 3-retters middag.

Opplevelser

Hunderfossen Vinterpark

Hunderfossen Vinterpark

Når mørket senker seg, våkner Vinterparken til live. Møt hekser og troll, prinser og prinsesser. Opplev fantastisk is- og lyskunst i iskatedral, snøhotell og isbar. Prøv deg på fartsfylte snøaktiviteter eller nyt en varmende kopp kakao foran bålpannen.

Pris: Fra kr 299,-

Barn som aker på Maihaugen

Vinterferie for barn på Maihaugen

På Maihaugen føles fortiden lys levende! I det vakre friluftsmuseet kan dere gå på vintereventyr mellom de historiske husene og late som dere lever i gamle dager. Innendørs er det flotte og lærerike utstillinger, og i vinterferieukene tilbys ekstra program for barnefamilier. Besøk også OL-museet som ligger på Maihaugen og er inkludert i billetten.

Pris: kr 75,- for barn

Snøfres på Norsk vegmuseum

Vinterferie på Norsk vegmuseum 2024

Opplev store maskiner, tøffe kjøretøy og interessante vegmiljøer hos oss. Foruten våre faste utstillinger så er det flere aktiviteter og arrangementer for store og små.  Åpen kafé på Lysaker gjestgiveri.

Gratis inngang (dagsparkering 69,-kr)

Vinteridyll på Maihaugen

Vinteropplevelser for voksne på Maihaugen

Nyt fine vinterdager i Norges største friluftsmuseum. Lærerike utstillinger innendørs.
Gå tur i idylliske omgivelser på Maihaugen med sine mer enn 200 historiske hus og hjem. Enkelte av husene har åpne dører så du kan titte inn og få inntrykk av hvordan vi levde før i tiden. Inne i hovedbygningen kan du fordype deg i flere spennende utstillinger.

Pris: kr 165,- for voksen

Barn om maler på Lillehammer Kunstmuseum

Morsomme kunstopplevelser for barn

Kunstmuseet ligger midt i Lillehammer sentrum og er gøy å besøke for hele familien.
Her kan man utforske museets utstillinger med spennende oppgavehefter og slippe kreativiteten løs i verkstedet!

Pris: Barn/ung (6–25 år) 65,- / Barn (0–5 år) Gratis

Norges Olympiske Museum

Norges Olympiske Museum

Hva med å gjenoppleve OL på Lillehammer fra 1994 når du er i OL-byen?
OL-museet på Maihaugen er et moderne og fargerikt museum som tar deg med på en engasjerende tidsreise gjennom OL-historien fra antikken til moderne tid. Museet løfter fram idrettshistorien og de største norske idrettsprestasjonene i OL gjennom tidene og forteller om folkefesten i Oslo 1952 og på Lillehammer i 1994.

Pris: kr 165,- for voksen (inkluderer inngangsbillett til Maihaugen)

Hilmar Henriksen åpner utstilling på Lillehammer Kunstmuseum

Spennende kunstopplevelser!

Lillehammer Kunstmuseum har flere aktuelle utstillinger i vinterferien. Den kritikerroste utstillingen ØYE–BLIKK av Hilmar Fredriksen er tankefull og befriende humoristisk. I tillegg kan du oppleve utstillingen «SAMLINGEN – yndlinger og overraskelser» som presenterer den faste samlingen på en helt ny måte (åpner 17. februar).  

Pris: kr 150,- for voksen

Hundekjøring med Sjusjøen Husky Tours

Hundekjøring med Sjusjøen Husky Tours

30km er vår aller fineste tur som varer mellom 2 og 3 timer effektivt på sleden, og 3-4 timer hele opplegget. Turen går fra startbasen vår i Finnøla til Ljøsheim, over til Gjesbusåsen, Kroksjøen og over Snørvillen tilbake igjen. Varm lunsj og pinnebrødsteking i lavvo etter tur.

Pris: kr 2900,- pr person

Kanefart med Venabustallen

Kanefart med Venabustallen

En hyggelig familieaktivitet på vinterkledde Venabygdsfjellet. Prisen inkluderer 30 minutters tur med hest og slede, etterfulgt av historiefortelling i lavvoen med gløgg og litt å biteti.

Pris: kr 475,- pr pers /225,- pr barn 4-9 år / Yngre barn gratis

Bestilles via [email protected]

På tur med randonee og splitboard

Værfast splitboardfestival 16-18 februar

Her blir det toppturer på splitboard til våre favorittspots i Ringebu. Det betyr fjell, skog og hogstfelt i en deilig blanding. Fokus er det sosiale, det å leke seg i terrenget og å bli kjent med flere i miljøet.

Pris: 1390,- per person

På tur med  splitboard

Nærturer på splitboard og randonee med Værfast

Vi ønsker at flere skal få oppleve hvor hyggelig nærturer på splitboard eller randonee kan være. 22.2 og 25.2 kan du bli med oss på akkurat dette! Dette er noe som passer både for deg som akkurat har kjøpt toppturutstyr og for deg som går mye på tur, men du bør være litt kjent med det å svinge deg i løssnø på vanlig brett eller ski for å få maks glede ut av dagen.

Pris: 1190,- per person

Isbading

Isbading og middag 23. februar

Dette er muligheten for å teste ut om isbading er noe for deg, med god veiledning fra Astrid på Værfast (erfaren isbader) og som en sosial aktivitet hvor vi avslutter med 2-retters middag nede på Værfast. Kom alene eller book sammen med venner, familie og kollegaer.

Pris: 890,- per person

Videre lesing…

0 kommentarer