Overnatting og opplevelser i vinterferien

24 jan, 2023

Vinterferien nærmer seg, men det er enda ikke for sent å planlegge en ferie i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Her har vi samlet et lite knippe av overnattingstilbud og opplevelser i vinterferien.
(Gjelder uke 8 og/eller 9, se spesifikasjoner hos den enkelte tilbyder.)

Overnatting

Lobbyen på First Hotel Breiseth

First Hotel Breiseth

Kunstnerhotellet Breiseth har 125 års jubileum i 2023 og ønsker deg velkommen til en overnatting i unike omgivelser. Bestill gjerne tårnsuiten eller Thorvald Eriksen-rommet hvis du ønsker god plass i historiske rom, familierom til 3 eller 4 personer for et rimeligere alternativ for hele familien eller enkelt eller dobbeltrom. Hotellet ligger rett ved tog og buss-stasjonen eller har parkering om du kommer med bil. Den idylliske gågata er 100 meter unna. Velkommen til oss.

Pris: 15 % rabatt på alle romkategorier
Send en epost eller ring 95979434, og oppgi promokode: Vinterferie2023. Tilbudet gjelder fra 17.02 – 05.03.

kanefart på julemarked på Aulestad

Hafjell Hotell

Halvpensjon er populært og det er mange familier som benytter seg av tilbudet vårt. Spesielt populær er tilbudet i helger, vinterferie og påsken.
Overnatting på Hafjell Hotell med halvpensjon inkluderer frokostbuffet og middag. Om kvelden serveres en 3 retters middag eller rikholdig buffet i restauranten.

Pris fra kr 8.760.- for 2 personer i fire netter inkludert halvpensjon

Oversiktsbilde Hafjell Resort vinter

Vinterferie hos Hafjell Resort

Se våre restplasser og tilbud på vinterferie i Hafjell. Velg mellom hytter og leiligheter med ski inn ski ut til skibakken.

Pris fra kr 11.290.- for fire døgn i utvalgte boenheter i midtuke 8. Begrenset antall.

Jorekstad Fritidsbad_ Vegard Breie

Jorekstad Fritidsbad & Ferieleiligheter

Bo i sjarmerende hytter og rolige omgivelser hos oss på Jorekstad! Våre hytter har selvhushold med 2 soverom, bad, fullt utstyrt kjøkken, samt oppholdsrom, hvilket gir familien total frihet og god boltringsplass. Hyttene ligger i umiddelbar nærhet til vårt badeanlegg, og kun en kort kjøretur unna Lillehammer sentrum og de populære skidestinasjonene i området.  

I både uke 8 og 9 får alle vinterferiegjester 1 gratis inngang i badet ved bestilling av overnatting hos oss. Send oss en forespørsel, og legg inn koden «VF» i et av feltene for å benytte deg av vinterferietilbudet.

Pris fra kr. 1450,- per natt. Ukespris fra kr. 8100,-.

Hunderfossen Vinterpark

Vinterpakke Hunderfossen

Opplev vintermagien i eventyrriket! Ta med familien på en eventyrlig kveld med sang, teater, vakker iskunst og spennede aktiviteter både innendørs og utendørs.
Pris: Fra 707 NOK pr. pers. ved 2v+2b

 • 1 kveld i Vinterparken
 • 1 overnatting på valgfritt overnattingssted

 

Snøhotellet ved Hunderfossen Vinterpark

Snøhotell | Hunderfossen Vinterpark

På Hunderfossen Snøhotell sover du omgitt av snø- og iskunst med stemningsfull belysning, i en seng på reinskinn med myke puter og ekstremsovepose. Snøhotellpakken inkluderer billetter til vinterparken, egen leilighet som disponeres fra kl 16.00 ankomstdagen, frokost på Fossekroa + mye mer.

Pris: Grunnpris for enkeltrom eller for 2 personer i dobbeltrom kr. 9.300,-

Hunderfossen hotell vinter

Hunderfossen Hotell

Bo midt i eventyret! På Hunderfossen hotell kan du bo på hotell eller i koselige hytter. Gangavstand til Hunderfossen Vinterpark og skibuss som tar deg rett i langrenns- og slalomløypa i Hafjell. Vi har også spark og akebrett til utlåns for lek og moro i snøen.

Pris:  Hotellrom fra 1706,- pr natt

Gudbrandsgard Hotell

Gudbrandsgard Hotell

Velkommen til en koselig vinterferie på Gudbrandsgard Hotell, med to dagers heiskort i Kvitfjell.

Pris: fra kr 3.973,- pr person
(Pakken inkluderer overnatting, frokost, 2 dagers heiskort, Axess kort og inngang til velværeavdeling og treningsrom)

 

Varden og Yttersvingen i Kvitfjell

Skiweekend | Kvitfjell

Bo en helg i disse nydelige hyttene i Varden Fjellandsby eller leiligheter på Yttersvingen.

3 februar 2023 – 12 februar 2023
24 februar 2023 – 5 mars 2023
17 mars 2023 – 2 april 2023

Pris fra kr 2.976,- pr person (Pakken inkluderer opphold 2 netter, heiskort 2 dager (lørdag + søndag), sluttvask og parkering)

FAVN i Hafjell

FAVN skiweekend | Hafjell

Velkommen til en uforglemmelig helg på ski i Hafjell, og bo på våre aller nyeste leiligheter FAVN.

Pris: fra kr 2.933,- pr person
(Pakken inkluderer overnatting i leilighet på Favn, heiskort 2 dager (lørdag og søndag, utendørs parkering, sluttvask av leiligheten, axess kort og håndklær og oppredde senger på Favn Comfort og Favn Premium)
Gjelder i perioden 6.januar – 9. april 2023

  Opplevelser

  Vinterbirken QR i vakkert vinterlandskap

  VinterBirken QR – gå når du vil og med hvem du vil!

  VinterBirken består av fem passeringspunkter med QR-koder, som er satt opp i Birkebeinerløypa mellom start på Rena og målgang på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. QR-kodene kan scannes alle dager fom lørdag 18. til søndag 26. februar. Få godkjent din Birkendeltagelse, du bestemmer selv retning og stilart.

  Pris: kr 100,-

  Prinsessen uten for Hunderfossen Vinterpark

  Hunderfossen Vinterpark

  Når mørket senker seg, våkner Vinterparken til live. Møt hekser og troll, prinser og prinsesser. Opplev fantastisk is- og lyskunst i iskatedral, snøhotell og isbar. Prøv deg på fartsfylte snøaktiviteter eller nyt en varmende kopp kakao foran bålpannen.

  Pris: Fra kr 199,-

  Snøfres på Norsk vegmuseum

  Vinterferie på Norsk vegmuseum 2023

  Opplev store maskiner, tøffe kjøretøy og interessante vegmiljøer hos oss. Foruten våre faste utstillinger så er det flere aktiviteter og arrangementer for store og små.  Åpen kafé på Lysaker gjestgiveri.

  Gratis inngang (dagsparkering 69,-kr)

  Barn som aker på Maihaugen

  Vinterferie for barn på Maihaugen

  Gå ut på vintereventyr mellom de historiske husene og lat som dere lever i gamle dager! På Maihaugen føles fortiden lys levende.
  Bli med på en stemningsfull eventyrstund om prinsesser, tinnsoldater og om en liten ert i finstua i et av de historiske husene! Store barn kan bli med på en spennende familieomvisning om da birkebeinerne måtte redde kongsbarnet. Innendørs er det gøy å gå på oppdagelsesferd i spennende utstillinger.

  Pris: kr 65,- for barn

  Vinteridyll på Maihaugen

  Vinteropplevelser for voksne på Maihaugen

  Nyt fine vinterdager i Norges største friluftsmuseum og besøk spennende utstillinger innendørs.
  Gå tur i idylliske omgivelser på Maihaugen med sine mer enn 200 historiske hus og hjem. Enkelte av husene har åpne dører så du kan titte inn og få inntrykk av hvordan vi levde før i tiden. Inne i hovedbygningen kan du blant annet besøke vinterens matutstilling og se utstillingen Impulser med Maihaugens fineste skatter.

  Pris: kr 145,- for voksen

  Konrad Magi - portrett av norsk jente

  Konrad Mägi – Estlands store maler

  Bli kjent med en stor kunstner, som for de fleste nordmenn er helt ukjent.
  Vinterens store utstilling på Lillehammer Kunstmuseum er med den estiske kunstneren Konrad Mägi (1878–1925). Han har samme posisjon i hjemlandet Estland som Edvard Munch har her i Norge. Mägis kunst kjennetegnes av fargesterke, dristige og moderne malerier fra Estland, Italia, Frankrike og ikke minst Norge.

  Pris: kr 145,- for voksen

  Barn om maler på Lillehammer Kunstmuseum

  Morsomme kunstopplevelser for barn

  Kunstmuseet ligger midt i Lillehammer sentrum og er gøy å besøke for hele familien.
  I vinterferien inviterer museet til barneomvisninger og teaterlek. I tillegg kan man utforske museets utstillinger med spennende oppgavehefter og slippe kreativiteten løs i verkstedet!

  Pris: kr 65,- for barn

  Norges Olympiske Museum

  Norges Olympiske Museum

  Hva med å gjenoppleve OL på Lillehammer fra 1994 når du er i OL-byen?
  OL-museet på Maihaugen er et moderne og fargerikt museum som tar deg med på en engasjerende tidsreise gjennom OL-historien fra antikken til moderne tid. Museet løfter fram idrettshistorien og de største norske idrettsprestasjonene i OL gjennom tidene og forteller om folkefesten i Oslo 1952 og på Lillehammer i 1994.

  Pris: kr 145,- for voksen

  Videre lesing…

  0 kommentarer