Et sommereventyr på Lillehammer

24 apr, 2023

Velkommen til en eventyrlig verden fyldt med oplevelser og attraktioner for store og små. Med naturskønne områder, hvor børnene kan boltre sig i trygge omgivelser, er Lillehammer et paradis for børnefamilier!

Med Hafjell som base kan man udforske det majestætiske fjeldlandskab, derefter tage til Hunderfossen Eventyrpark for uforglemmelig sjov og til sidst opleve det pulserende byliv i Lillehammer med oplevelser for både børn og voksne.

Tag med på et eventyr, du sent vil glemme!

Vidste du, at:

  • Du nu får mere end 1,50* norske kroner for en dansk krone? Du får dermed langt mere for pengene ved at besøge Norge denne sommer!
    * Kursen er gældende pr. 15. juni..
  • Lillehammer er en pulserende småby omgivet af fantastiske naturoplevelser for familien
  • Lillehammer ligger 2 timer nord for Oslo
Med gondolen til topps i Hafjell Bike Park

Med gondolen til tops i Hafjell Bike Park!

Hafjell, en verden af naturoplevelser og cykling!

Velkommen til Hafjell, hvor naturen er din legeplads. Med fjeldene som omgivelser har du utallige muligheder for at udforske vidderne. Tag din cykel med og sus ned ad fjeldsiden i Hafjell Bike Park, et af verdens bedste downhill-cykelanlæg. Hvis du foretrækker mere afslappende cykelture, er der også mange familievenlige ruter langs fjeld- og seterveje. Hafjell cykeludlejning har et bredt udvalg af cykler, herunder elcykler, der vil give dig frihed til at udforske fjeldene på egen hånd.

Læs mere om Hafjell

Pumptrack i Hafjell Bike Park

En legeplads for cykelglade børn
Foto: Hafjell Bike Park/Gisle Johnsen

"Flow"klypa i Hafjell Bike Park

En legeplads for cykelglade børn
Foto: Hafjell Bike Park/Gisle Johnsen

Sykling innover Øyerfjellet, rett ved Hafjell

Udforsk fjeldet på cykel!
Foto: Esben Haakenstad

Fottur ved Skeikampen, innover mot Prestkampen. Foto: Jon Gunnar Henriksen

Fjeld områderne har let terreng som er fin for børnefamlier. Foto: Jon Gunnar Henriksen.

Rafting i Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark – Magiske øjeblikke for hele familien

Gør jer klar til eventyr i Hunderfossen Eventyrpark! Med over 60 attraktioner og aktiviteter for store og små er parken et besøg værd for enhver børnefamilie. Udforsk Eventyrslottet, tag en adrenalinfyldt tur i berg-og-dalbanen Il Tempo Xtra Gigante, lad jer fortrylle af Ivo Caprinos Eventyrhulen, køl jer ned i badeområdet, og for de allermindste er der et særligt område med sjove attraktioner tilpasset deres behov.

Årets nyhed i parken er «Musikkfabrikken», en 4D-attraktion, hvor børn og voksne sammen får en unik oplevelse med Oslo Filharmoniens orkester, en smuk filmoplevelse, sjove specialeffekter og leg med musik og farver. En oplevelse, du garanteret ikke finder mage til nogen steder i verden!

Læs mere: Hunderfossen Eventyrpark 

Gå ikke glip af: Et stenkast fra Hunderfossen, samme togstation eller parkeringsplads, finder du Børnenes Gård med over 200 dyr af 20 forskellige arter. Som besøgende* her vil du komme tæt på dyrene.
*Hvis du kommer fra udlandet og har været i kontakt med dyr, skal der gå mindst 48 timer, før du kan komme på besøg.

Froskehoppet i Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark /Foto: Joakim Mangen

Kos på Barnas Gård Hunderfossen med barnebarn

Børnenes Gård, lige ved siden af Hunderfossen Eventyrpark / Foto: Joakim Mangen

Gågata i Lillehammer

Den berømte gågade i centrum af Lillehammer | Foto: Geir Olsen

Urbant byliv i Lillehammer

Efter eventyrlige dage på Hafjell og Hunderfossen er det tid til at udforske det urbane byliv i Lillehammer. Byen byder på en unik kombination af kultur, historie og madoplevelser for både børn og voksne. Besøg Lillehammer Kunstmuseum og bliv inspireret af kreativiteten i udstillingerne, eller tag på en rejse gennem tidsaldrene på Maihaugen Museum. Udforsk gågaden med sine charmerende butikker og nyd en dejlig madoplevelse på en af de hyggelige caféer eller restauranter. Lillehammer er også kendt som UNESCO-litteraturby, og der findes flere spændende museer, der tilbyder oplevelser, der vil glæde hele familien.

Lad sommeren i Lillehammer blive et minde for livet. Med naturoplevelser i Hafjell, magi i Hunderfossen Eventyrpark og det pulserende byliv i Lillehammer er der noget for enhver smag.

Barn om maler på Lillehammer Kunstmuseum

Udfold din kreativitet på Lillehammer Kunstmuseum
Foto: Stiftelsen Lillehammer museum | Veslemøy Furuseth

Sommereventyr for hele familien!

Nu kan du være med til familieeventyr i Lillehammer og Gudbrandsdalen, det perfekte rejsemål for børnefamilier! Her venter et hav af aktiviteter og oplevelser for dig og familien året rundt, og der er trygge og gode omgivelser at boltre sig i, sommer og vinter.

Regionen er let tilgængelig med sikre og fine rejsemuligheder både med bil og kollektiv transport, hvilket gør rejsen nem.

Velkommen til eventyrlige oplevelser i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

Videre lesing…

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

0 kommentarer