MØT – Lillehammer og Gudbrandsdalen

Skrevet av Visit Lillehammer

3. september 2020

lillehammer

Det du trenger til ditt møte – og litt til

Men hvorfor skal du velge å komme til Lillehammer og Gudbrandsdalen?

Vi har selvfølgelig de gode overnattingsstedene, de rette fasilitetene og den gode maten – MEN vi har OPPLEVELSER – de unike, de fartsfylte, de lekende, de enkle og de lærerike. De vil alle gi dere det som skal til for å skape samhold og minner sammen. 

Sommer og Høst byr på Rafting, Troll og eventyr, Maihaugen Friluftsmuseum , Kunstmuseum, Hundekjøring, downhill-sykling, fjellturer, sykkelturer, pilegrimsvandring, Olympiske anlegg, Olympiske aktiviteter og masse mer..

Dersom det er hvite jorder og fyr i peisen som frister, er Lillhammer og Gudbrandsdalen, på vinterstid, som hentet ut fra eventyrene. Kombiner din konferanse uke med vinteraktiviteter i en av Norges mest snøsikre regioner. 

Destinasjonen har de perfekte steder for å legge til rette for et privat arrangement som skiller seg ut, og gjerne et sted dere har for dere selv.

Lillehammer og Gudbrandsdalen har lang og god erfaring fra å være vertskap for små og store arrangement og grupper. De fleste overnattingsteder er vandt til store arrangementer og innehar god kopmetanse på å skreddersy ulike typer arrangement. Destinasjonen har alle tilhørende fasiliteter for små og store møter, kongresser, messer, og incentive grupper. Her er all nødvendig kompetanse og erfaring som gjør at du som arrangør kan kunne føle deg trygg og avslappet. 

maihaugen-lillehammer

Besøk i Maihaugen Friluftsmuseum
 FOTO: Maihaugen

rafting-sjoa

Rafting i Sjoa
FOTO: Go Rafting Sjoa

Du kommer deg hit med enkelthet både med bil og tog, og destinasjonen gir deg et enorm spillerom og uante muligheter for å skape den perfekte rammen for ditt arrangement. Samlet på et lite område kan en velge å bo og oppleve den vakre fjellheimen med hyggelige og særegne høyfjellshotell, fjellstuer og hytter eller historiske gårder og unike overnattingssteder i den frodige og kulturrike Gudbrandsdalen, kanskje et opphold i hyggelige Lillehammer by passer deg og dine gjester best  – hvor dere kan velge et av de mange «freshe» og hyggelige hotellene i denne sjarmerende lille byen.

VI er svært opptatt av din trygghet og alle vil gjøre sitt ytterste for at du opplever et opphold her som trygt og godt. 

Planlegg din konferanse

Visit Lillehammer er et nøytralt bindeledd mellom konferanse- og eventarrangører og aktørene i reiselivsnæringen i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Vi er en gratis rådgiver for deg som planlegger eller vurderer å legge et arrangement til denne regionen. For meg informasjon om kurs og konferanse trykk her. Eller start å planlegge din konferanse nå. 

Planlegg din konferanse

Videre lesing…

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

0 kommentarer