Alle kan bli en Birkebeiner

5 jul, 2021

Birkebeinerrittet

Birken har fått grønt lys fra lokal og nasjonal helsemyndighet til å gjennomføre med et begrenset antall deltakere til høsten.. Dermed blir Birkebeinerrittet lørdag 28. august et av de første store arrangementene når samfunnet gjenåpnes til høsten.

Prioriterer Birkebeinerrittet
Birkebeinerrittet arrangeres etter gjeldende smittevernregler, det vil si at vi har plass til en begrenset deltakermasse på inntil 5000 når vi er i gjenåpningsfase 4.

Vi velger derfor å prioritere vårt hovedarrangement, Birkebeinerrittet, og foreløpig pause påmeldingen til sidearrangementene våre frem til en ny vurdering i august.
De som allerede er påmeldt UltraBirken sykkel, HalvBirken sykkel og UngdomsBirken sykkel har fått informasjon om dette, og kan velge mellom å endre sin påmelding til årets Birkebeinerritt, flytte deltagelsen til 2022, motta refusjon, eller vente på endelig avgjørelse medio august.

Glade deltagere på Birkebeinerrittet

Foto: Birken|Geir Olsen

BarneBirken sykkel


BarneBirken sykkel
arrangeres fredag 27. august, både på Rena og Lillehammer. Dette er lokale arrangement, og som foresatt trenger man ikke fremvise koronasertifikat. Barn er unntatt reglementet om koronasertifikat og test.

Påmelding
På grunn av restriksjonen på antall deltakere som ligger i de nasjonale føringene for store arrangement til høsten, er det ikke veldig mange plasser igjen.
Meld deg på sommerens treningsmål her

SommerBirken QR

SommerBirken QR 2021 er en folkehelseaktivitet som gjennomføres fra 12. juli til 8. august i den ordinære Birkebeinertraseen.
– Sykle når du vil, i den retning og tempo som passer best for deg.
Les mer om SommerBirken QR

 Birkebeinerløpet

Birkebeinerløpet arrangeres etter gjeldende smittevernregler, det vil si at vi har plass til en begrenset deltakermasse på inntil 5000 når vi er i gjenåpningsfase 4. Vi velger derfor å prioritere vårt hovedarrangement, Birkebeinerløpet, i tillegg til HalvBirken løp, og foreløpig pause påmeldingen til sidearrangementene våre frem til en ny vurdering i august.

De som allerede er påmeldt UltraBirken løp, Birken Fjellmaraton, Birken 5 km, og UngdomsBirken løp har fått informasjon om dette, og kan velge mellom å endre sin påmelding til årets Birkebeinerløp, flytte deltagelsen til 2022, motta refusjon, eller vente på en avgjørelse medio august om vi kan gjennomføre disse løpene.

Deltagere Birken løp

Foto: Birken|Geir Olsen

BarneBirken løp

BarneBirken løp arrangeres fredag 3. september ved Håkons Hall. Dette er et lokalt arrangement, og som foresatt trenger man ikke fremvise koronasertifikat. Barn er unntatt reglementet om koronasertifikat og test.

Påmelding
På grunn av restriksjonen på antall deltakere som ligger i de nasjonale føringene for store arrangement, er det ikke veldig mange plasser igjen.
Meld deg på høstens treningsmål her

Koronasertifikat
Alle deltakere i Birkebeinerløpet må fremvise koronasertifikat, eller negativ test innen det siste døgnet, ved henting av startnummer. Dere vil da få et armbånd som viser at dere er friske, og får med det tilgang til startsonen.
Sjåfører, heiagjeng mm trenger ikke koronasertifikat, men får ikke komme inn i startsonen.
For Sport 1-messen på Lillehammer gjelder vanlige regler som i butikk. Messen vil ligge utenfor den sikre sonen i målområdet ved Håkons Hall

En glede å fullføre

Birken er en folkeaksjon som er viktig for Norge, og folkehelsa. Størst av alt er, gleden over å fullføre.

Birken sier, ikke glem klokka, men bruk klokka til å motivere deg sjøl. De vil du også skal ta deg tid til å oppleve naturen og stemningen. Alle folka som heier, og som ønsker at du skal få oppleve det aller største i Birken-sammenheng: Gleden over å fullføre. Flere tusen frivillige, publikum, venner og bekjente og folk du ikke kjenner heier deg frem.

Sliten, lykkelig og kanskje litt lei, skal du få oppleve den ultimate følelsen over å fullføre.

Og hva sier de som kommer i mål. Jo, det var slitsomt, men mest av alt var det moro. Det er akkurat det Birken skal være. En folkebevegelse som deltar i Norges viktigste historiske massemønstring for bedre hels

Videre lesing…

0 kommentarer