Vannvittig nyhet i Hunderfossen Eventyrpark

Skrevet av Visit Lillehammer

8. november 2019

Byggingen er allerede i gang. Sommeren 2020 står et stort og oppgradert badeområdet klart i Hunderfossen Eventyrpark. Det blir vannvittig moro!

Oppgraderer for 17 millioner

Innerst i Hunderfossen Eventyrpark, blir det nåværende badeområdet kraftig modernisert. Byggingen startet i august og skal stå klart til våren 2020. 

Hele hvilområdet utvides, WC-og garderobekapasiteten økes, og i det det klassiske «storbassenget» blir det morsomme vanndyser som sørger for motstrøm eller medstrøm, avhengig av hva du ønsker.

 

«Vi vil ha alt fra sprutende sopper, kjempestore vannbobler, fontenetuneller og fargerike vannsprutende solsikker. Det vil også være små og store vannkanoner med morsomt design, egen lekesone for de aller minste, og et leketårn med en vannsklie og tippende vannbøtter, sier Hogne Høstmælingen i Hunderfossen.»

Bassengene er bemannet med badevakter som påser at badingen går trygt for seg. Hvis du har barnevogn, kan denne parkeres ved solstolene eller rett bak badeområdet, slik at den er lett tilgjengelig. 

Moderniseringen inkluderer også bygging av et nytt teknisk rom som sikrer krav til vannkvalitet.

All oppvarming av alt vann til det nye bassengområdet gjøres ved gigantiske luft-til vann varmepumper. Det betyr at gass og strøm blir erstattet med luft.

LES MER: Hunderfossen Vinterpark

Badeområdet utvidet og moderniseres. Foto: Espen Haakenstad.

Småtrollbassenget

Et herlig plaskebasseng, med morsomme vannleker og artige sklier! 25 grader i vannet, og kun 30 cm dybde. Her kan mor og far slappe av ved bassengkanten, mens de minste koser seg trygt i vannet.

Sklier og vannkanoner

I det innerste lekebassenget har vi tøffe vannkanoner, sklier og vannaktiviteter. Her er det lov å plaske og sprute!

Moderniseringen kommer til å bli vannvittig moro for liten og stor! Foto: Espen Haakenstad.

Spisestedet Solsiden

Åpent daglig fra kl. 10.00 på familieparkens ordinære åpningsdager. Her serveres alt fra salater, flere typer varme og kalde sandwich, til nypresset smoothie, deilig is og nydelig kaffe. Du kan spise inne eller ta med maten til vårt utendørs sitteområde

Bassengkiosken

Kiosk med salg av forfriskende slush, deilig is, godteri, noe badeutstyr (ikke badetøy), håndklær, m.m. (åpent med værforbehold)

Garderober

Egen dame- og herregarderobe for bassengområdet, med dusjer og toaletter. Det er også et utendørs skifterom med utedusjer.

LES MER: Klar for action i Hunderfossen høydepark?


Facebook


Instagram


Link

Informasjon
Denne siden bruker cookies (informasjonskapsler) til å samle data som senere vil bli brukt til analyse- og markedsføringsformål.

Videre lesing…

0 kommentarer