Sommertilbud i Lillehammer og Gudbrandsdalen

20 mai, 2021

Tiden er inne for å planlegge årets sommerferie. Her får du en oversikt over mange gode tilbud til årets sommerferie i Lillehammer og Gudbrandsdalen.  

Overnatting 

Hunderfossen Eventyrpark

Eventyrpakke med to netter inneholder 2 overnattinger på valgfritt overnattingssted, 2 dager i Hunderfossen Eventyrpark og 1 besøk hos Barnas Gård.

Pris fra kr. 1 160 per pers for familier på 2 voksne og 2 barn

Hafjell Alpinsenter og Hafjell Sommer AS

Bo i våre enheter i dalområdet og få 10 prosent på heiskort i Hafjell! Hos oss kan hele familien få leid sykler, besøke pumptracken på Mosetertoppen, eller leie seg el-sykkel til bruk på de mange fjellstiene i Øyerfjellet. Velkommen hit i sommer!

Pris fra kr. 2 201 for 2 pers, inkl. vask, heiskort, overnatting

Aktiv på Venabygdsfjellet

En variert aktivitetspakke som inkluderer opphold på Venabu Fjellhotell, og våre favorittaktiviteter. Du får blant annet bli med på yoga, ridning, ølsmaking og seterlunsj, i tillegg til en formiddag i Ringebu med lunsj inkludert.

Pris fra kr. 4 990 per pers

Gudbrandsgard Hotell

Velkommen til åpningshelg 20.august fra kr 598,- pr pers pr døgn i dobbeltrom inkl frokost.
Nyt fjellet som ligger rett utenfor døren, vandre på sti eller ta med sykkelen.

Pris fra kr. 598 per pers per døgn

Nermo Hotell

Hos oss kan du slappe av og nyte livet etter en aktiv dag i Hafjell/Hunderfossen. Vi har både hotellrom og leiligheter, og alle våre boende gjester kan bruke hotellets utendørs svømmebasseng gratis i sommer. Hotellet har egen 9-hulls golfbane i tillegg til 18-hulls minigolfbane, og et eget gårdsutalg med lokalproduserte produkter.

Pris fra kr. 848 per pers inkl. frokost i dbl. rom og kr. 1 495 i 4-sengs leilighet

Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie AS

Barnas Eventyrpakke inkluderer overnatting og dagsbilletter for 2 voksne og 2 barn til Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark. Ta med hunden – ingen ekstra kostnad. Fleksibel avbestilling.

Pris fra kr. 4 950 for 2 familieparker, overnatting inkl. sengetøy og sluttvask

Logo Lilleputthammer og liten landsby

Olas Superpakke

Olas Superpakke inkluderer overnatting og inngang til Lilleputthammer familiepark. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen.

 

Brun hytte med snø og grantrær

Storhytte på Kvamsfjellet

Kvamhytta like ved Rondane nasjonalpark har inntil 27 sengeplasser og et stort aktivitetstilbud i området. Se nettside for mer informasjon.

Pris fra kr. 2 495 per døgn

Spidsbergseter Resort Rondane

Bo flere netter med halvpensjon og nyt godt av våre rabatter i sommerferien. Bo 3-5 netter og få 20% rabatt eller bo over 5 netter og få 30% rabatt!

Ilsetra Hotell

Perfekt utgangspunkt for aktiv familieferie, sykling, fjelltur, bading. Åpent fra 1. juli.

Sommerpris fra 745,- per pers i leilighet på 33 kvm, egne barnepriser. Sommerbuffet 295 ,-

Thon Hotel Skeikampen

Bo på Skeikampen i naturskjønne omgivelser. Nyt flott norsk natur rett utenfor døra, og kom hjem til en deilig middag på hotellet.

Pris fra kr. 1 040

Skåbu fjellhotell

Minnerikt sommeropphold i Skåbu med sentral beliggenhet i den autentiske fjellbygda Skåbu, på trappene til Jotunheimen. Kombiner oppholdet med en topptur til spektakulære Sikkilsdalshø, og en måltidsopplevelse basert på lokale kvalitetsråvarer i vår hjemmekoselige fjellrestaurant!

Pris fra kr. 3 415 per pers. i dobbeltrom

Aktiviteter

Tyrili klatring

Aktivitet for hele familien, uansett vær. Åpent alle dager.

Norsk vegmuseum 

Kjempestore, store, små og bittesmå biler og maskiner. Tunnel, museumspark og innendørs utstillinger som forteller veghistorien – helt gratis!

Videre lesing…

0 kommentarer