Juleopplevelser og juletilbud

29 okt, 2021

Gled noen til jul – gi en opplevelse som julegave i år! Å gi bort en opplevelse til en man er glad i kan bety ekstra mye, og kanskje enda mer om man vil dele den sammen. Opplevelser kan være den perfekte julegave til den som har alt. Her har vi samlet fine tips til julegaver som kan oppleves i Lillehammer og Gudbrandsdalen !

Se også våre gode tilbud på mat- og overnattingsopplevelser i julehøytiden.

Opplevelser som gir julestemning

Barnas Gård
Barnas Gård

I desember steller fjøsnissen til jul på gården og dyrene gleder seg til å få besøk igjen. Her kan barna møte fjøsnissen, klappe og mate dyra, kjøre terrengbiler og prøve klatreløypen. I nisselåven blir det juleverksted, og vi serverer deilig nissegrøt og varm kakao. Gi bort en unik juleopplevelse på Barnas Gård til noen du er glad i!

Sjusjøen Husky Tours
Sjusjøen Husky Tours

Prøv hundekjøring med topptrente og glade alaska huskyer i stemningsfullt fjellandskap på Sjusjøen. Vi garanterer julestemning! Pinnebrødsteking og kaffe/toddy i god og varm lavvo etter tur.  

Bestemor og barnebarn på julemarked på Maihaugen
1 årskort – 6 museer

Museumsårskortet er den perfekte gave til deg selv eller andre! Med ett årskort kan du besøke alle museene på Lillehammer så mange ganger du vil i løpet av året. Her venter flotte opplevelser på Maihaugen, Lillehammer Kunstmuseum, Norges Olympiske Museum, Bjørnstjerne Bjørnsons Aulestad, Sigrid Undsets Bjerkebæk og Norges Postmuseum. Kjøp av årskort gir også mulighet til å bli medlem i venneforeningen Lillehammer Museums Venner, uten ekstra kostnad.

Eventyrlig stemning på Garmo Kirka på Maihaugen med lyd- og lysshowet LJOS. Foto.
LJOS på Maihaugen

I hele desember kan du oppleve magien i den stemningsfulle lys- og lydopplevelsen LJOS på Maihaugen. Når mørket senker seg, lyser de historiske bygningene ved Garmo stavkirke opp. Det er som en forestilling med musikk og poesi der de gamle husene har hovedrollen.

Fartsfylte opplevelser

Lillehammer olympiske bob- og akebane
Lillehammer olympiske bob- & akebane

Kjenn adrenalinet bruse i en fartsfylt opplevelse i Nordens eneste bobbane! Bobraft er en gummibob med en toppfart på 100km/t, og vil gi et adrenalinkick med et trykk på opp mot 3G. Bobraft passer for både store og små!

Er du virkelig tøff går du for «storebror» taxibob, hvor du får være med en autorisert pilot ned banen i en ekte bob! Du vil kjenne adrenalinet i en fart på opptil 120 km/t og trykket av 5G på kroppen.

Få 15% rabatt ved bruk av rabattkode «godjul» i nettbutikken! 

Kampanjeperiode t.o.m 31.12 og gjelder kun enkeltbilletter – ikke familiebillett. 

Lillehammer snøpark
Lillehammer snøpark

Kjelkekjøring er en morsom og fartsfull aktivitet som passer for både store og små! En heis tar deg og kjelken til toppen, derfra kan man suse ned traseen på 1km. Vi har også lavvo på området med mange mulighet for å slappe av mellom rundene. 

Få 15% rabatt ved bruk av rabattkode «godjul» i nettbutikken! 

Kampanjeperiode t.o.m 31.12 og gjelder kun enkeltbilletter – ikke familiebillett.

Gi bort en unik overnattingsopplevelse

dale-gudbrands-gard
Dale-Gudbrands Gard

Juleavslutning i førjulstiden med venner, kollegaer eller familien ? Vi skreddersyr både menyer og opplegg – slik at du får akkurat den avslutningen du ønsker ! Vi har fyr på peisen, julepyntet hus, god mat og muligheter for overnatting ! Bestill på linken under eller sende oss en mail til post@dale-gudbrandsgard.no eller ring oss på 911 58 938.

Priser fra kr. 395,- pr person. 

Hafjell-resort
Jul hos Hafjell Resort

Julen er en koselig høytid og mange søker etter hvit jul og snø som daler ned på julaften. Da er Hafjell og Lillehammer det perfekte stedet for oppleve julens magi sammen med familie eller venner.

 Det er mange som ønsker å feire jul på Hafjell og mange av våre boenheter blir vanligvis fullbooket tidlig for julen.  Vi anbefaler at du ikke venter med å bestille bosted for julen 2021.  

Gudbrandsgard hotell
Gudbrandsgard Hotell

Den perfekte pakken for deg som ønsker å oppleve en hvit jul på fjellet. Nyt den gode atmosfæren i vinterland med ski inn og skli rett ut i bakken fra hotellet og nyte nypreppede løyper. Kvitfjell med sine tre fjellsider byr på 34 kilometer løyper i alle vanskelighetsgrader fra Varden i grønt til Olympiabakken i svart. Når du ønsker en liten pause fra skikjøringen bør du ta turen innom fjellets serveringssteder som er kjent for god mat av høy kvalitet. Etter dagens aktiviteter kan du trekke deg tilbake foran peisen med deilige forfriskninger, slappe av i vår velværeavdeling med basseng og jacuzzi og nyte en bedre 3-retters middag i Gildestua.

Skeikampen booking
Skeikampen booking

Opplev en hvit jul med mye snø i vakre omgivelser på Skeikampen. Kort avstand til løyper og bakker, med leiligheter og hytter sentralt plassert på Skeikampen. Vi har ledig opphold ved minimum 3 netter over julaften – hva med å overraske din kjære med julefeiring på vinteridylliske Skeikampen i år? 

Pris fra kr. 3.150 ,- for 5-s leilighet for 3 netter basert på selvstell.

Slutterengjøring på kr. 770 ,- obligatorisk tillegg. 

Dalseter
Dalseter

Å feire romjul og nyttår på hotell i Norge er et fint alternativ om du ønsker deg bort og vil oppleve en annerledes romjul og nyttår. Vi sørger for god tradisjonsrik julemat, julekaker hver kveld og lun stemning, mens du kan hygge deg i peisestuen eller ta en tur ut på ski.

Det vil for jul og nyttår i desember 2021 bli et rolig alternativ uten de store festligheter, men hvor vi innbyr til avslappende hygge rundt peisen med en god bok, brettspill eller bare en hyggelig prat, til gode dager ute på ski.

Til en hundevennlig nyttårsaften uten stort fyrverkeri og et godt alternativ i fjellet for deg som ønsker et rolig sted å være i disse dagene.

Julebord på Spidsbergseter Resort Rondane
Spidsbergseter Resort Rondane

En julebordsweekend på Spidsbergseter er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på høyfjellet, ved foten av Rondane. Her møtes venner, familier og bedrifter for å kose seg både inne og ute fra fredag til søndag. Spidsbergseter har noe for enhver, både av aktiviteter og bevertning.

Det tradisjonsrike julebordet er viden kjent. Her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt, sjømat og andre delikatesser. Dessert som får det å vannes i munnen er også en selvfølge. På kvelden kan du nyte live musikk og her er stemningen virkelig på topp!

På Spidsbergseter kan du også bestille julebord uten overnatting til kun 590,- per person, her er også inngang til live musikk etter middagen inkludert. 

Nermo Hotell med snø og julestemning.

Nermo Hotell 

Julepyntet hotell, nypreppede løyper i alpinanlegget og nykjørte langrennsløyper i Hafjell. Legg til fyr på peisene inne, delikat frokost med masse lokale produkter og middager laget fra bunnen av med både ureist og kortreiste råvarer. Det håper vi kan være oppskriften på et godt romjuls- og nyttårsopphold på Nermo.

Det er enkelt å komme seg seg til både langrennsløypene og alpinbakken fra Nermo. Heiskort til Hafjell Alpinanlegg kan bestilles via oss om ønskelig og hentes ved innsjekk, slik at det bare er å stikke rett ut i bakken. Nermo driver også Restaurant Vidsyn som ligger rett under toppen av Hafjell. Som gjest hos oss får du fortinn til å reservere lunsjbord.

Romjul og Nyttår på Nermo:

Thon Hotell Skeikampen

Thon Hotell Skeiampen

Vi tilbyr en stor og smakfull buffet med varme og kalde juleretter, og et deilig dessertbord fylt med mange søte fristelser. På snøsikre Skeikampen får man den ekte julestemningen, hvor det er også muligheter for en skitur. Hotellet er julepyntet, stearinlysene er tent,det knitrer i peisen og vi ønsker velkommen til jul. Om du kommer alene, eller er en større gruppe er man like velkommen.

JULEBORDSPAKKER

Julebord med overnatting på dobbeltrom

  • Pris kr. 1.095,- per person

Ønsker du en ekstra natt med frokost og middag? Dette kan legges til for kr 925,- per person på dobbeltrom. Prisen inkluderer julefrokost. Enkeltromstillegg kr. 300,- per natt.

Julebord uten overnatting

  • Pris kr. 495,- per person

Lørdag 11. desember spiller det populære lokale bandet STAS.

For bestilling av ditt ønskede julebord, ta kontakt på telefon 61 28 50 00, eller e-post: skeikampen@olavthon.no Velkommen!

Hunderfossen Hotel og Resort

Hunderfossen Hotel & Resort

I en travel førjulstid er det hyggelig å kunne samles til julelunsj eller julebord med jobben, familien, foreningen eller vennegjengen. Vi byr på tradisjonelt julemiddag og julelunsj med dufter og smaker fra Gudbrandsdalen servert i Fossekroa, Lysaker Gjestgiveri eller festmiddag med julevri i den magiske TrollsalenNærhet til Lillehammer og Hafjell.

Clarion Collection Hotel Hammer

Clarion Collection Hotel Hammer

I desember kan du ta med dine gjester til lunsj på Clarion Collection® Hotel Hammer. Kunder, venner eller kollegaer som fortjener noe ekstra. Store og små grupper. Alle er hjertelig velkomne. Vi lager en juleinspirert lunsjbuffet med nydelig mat og deilige desserter. Vi har alle rettigheter – så her kan dere kose dere lenge.

Julelunsjen serveres kl. 12.30 den 1/12. , 3/12., 15/12, 16/12 og 17/12-2021. For grupper over 30 personer kan vi skreddersy lunsjen og tilby andre datoer, hvis ønskelig.

Pris kr. 375,- pr. pers.  Drikke kommer i tillegg.

Scandic Lillehammer Hotel

Scandic Lillehammer Hotel

Julebord & familiejulebord
10. & 11, 17. & 18. desember inviterer vi til bugnende julebuffet i vår restaurant, Tre Diktere. Det blir levende musikk etter middagen. Kun kr. 695,-

Familiejulebord 12. & 19. desember. Kanskje kommer nissen på besøk til barna? Barn 6-12 år kr. 150,-, barn 0-5 år spiser gratis. Pris kr. 365,

Jul og nyttår
Julaften serverer vi tradisjonsrik og stor julebuffet. Kr. 695,- inkl. aperitiff før maten. Barn 3-12 år kr. 250,-

31. desember kan du velge mellom en nydelig 5-retters meny til kr. 795,-, eller en tradisjonsrik og bugnende nyttårsbuffet kr. 695,-

Bålpanne og julestemning på  Spidsbergseter Resort Rondane

Spidsbergseter Resort Rondane

Tradisjonell julemusikk, julemat og julepynt. Romjul- og nyttårsfeiring på Spidsbergseter er hyggelig for både liten og stor. Her går dere til dekket bord og kan bruke tiden på å ha det hyggelig sammen med familie og venner. Det er en nesten litt magisk, avslappet stemning på hotellet disse dagene som toppes med en delikat nyttårsmiddag, et fantastisk fyrverkeri og musserende i glasset til alle gjester på nyttårsaften.

Romjul og nyttårsfeiring på Spidsbergseter er en tradisjon for mange og det er alltid fullt hotell disse dagene, i tillegg til venteliste, så her må man bestille tidlig for å sikre seg plass.

Videre lesing…

0 kommentarer