Konkurranse: Vinn et sommereventyr i Lillehammer og Gudbrandsdalen!

Skrevet av Visit Lillehammer

25. juni 2021

Er du opptatt av en «grønn framtid», er aktiv på sosiale medier og liker å ta bilder og film? Nå har du mulighet til å vinne en ferietur for hele familien til Eventyrriket Lillehammer og Gudbrandsdalen! 

Vinn fire dagers opphold i Lillehammer og Gudbrandsdalen inkludert overnatting 5.-8. august, morsomme opplevelser og en Volvo XC40 Elbil til deres disposisjon under oppholdet.

En liten ferietur i Eventyrriket Lillehammer og Gudbrandsdalen med Volvo XC40 elbil vil glede både dere og miljøet!  

Bli med i konkurransen ved å fortelle oss hvorfor nettopp din familie fortjener å vinne denne premien. Vinneren må ønske å dele bilder og minner fra oppholdet. 

Vinneren blir annonsert og kontaktet 20. juli.

Premien inkluderer:

 

Overnatting inkludert frokost (5. – 8. august)

Flotte Ilsetra ligger på toppen av Hafjell – på høyde med horisonten,  nesten 1000 meter over havet. Leilighetshotellet er et fjelltun med det sjarmerende hovedhuset som har restaurant,bar, peisestue og utendørs oppvarmet basseng. Ilsetra har en unik beliggenhet som gir deg mulighet til å nyte frisk fjelluft med nærhet til natur, stier og opplevelser i bygda og Lillehammer.

Opplevelser:

  

Få lekne minner på Maihaugen som byr på levende historie, dyr på beite og morsomme aktivitetsløyper.

Guidet rafting tur for hele familien hos GoRafting. Dette er en fin mulighet til å gjøre noe spennende sammen!

Inngang til Eventyr riket i Hunderfossen Eventyrpark med over 60 attraksjoner for små og store.

Inngang til Lilleputthammer. En familiepark med gode opplevelser innenfor trygge rammer med attraksjoner spesielt tilrettelagt for barna.

  Opplev den actionfylte aktiviteten hjulbob i Nordens eneste bobbane i Lillehammer Olympiapark.

Opplev den fantastiske panoramautsikten over Lillehammer og Mjøsa fra stolheisen i det olympiske anlegget Lysgårdsbakken.

Volvo XC40 til disposisjon:

 

Bilia sørger for at vinnerne kommer seg trygt og miljøvennlig frem under oppholdet 5.-8. august. Vinnerne får den helelektriske Volvo XC40 til disposisjon under hele oppholdet.

Videre lesing…

0 kommentarer