Tilbring førjulstiden i Askepotts univers!
Velkommen til julebyen Lillehammer.

Snø, vinter og autentisk jul hører hjemme i Lillehammer. Denne julen er vi også ekstra stolte over at den nye versjonen av filmen «Tre nøtter til Askepott» har fått sitt fotfeste i julebyen vår.  Derfor har vi skreddersydd opplevelser for deg og de du er glad i skjønn foreningen med elementer fra Askepott. Og på 1-2-3, så er det jul!

Peer Gynt | Utendørsteater på Gålå | Lillehammer og Gudbrandsdalen

«Askepott! Vår Askepott!!»

Vi kan varmt anbefale å se denne klassikeren av en julefilm i ny drakt på Lillehammer kino. Vi er stolte av at mesteparten av filmen «Tre nøtter til Askepott» er spilt inn her i Lillehammer.

Askepott kan ikke dra sulten til ballet!

Eksklusiv opplevelse med FIKA x Askepott! Ta med deg familien og nyt en spesialkomponert meny «Afternoon Tea» ala Askepott inni en dome ute i den magiske juletreskogen i Lillehammer sentrum!  Garantert SoMe-vennlig!

Dome på Sigrid Undsetplass
Askepott`s gullsko

«Kjole med slep, kantet med sølv, men ingen prinsesse.»

Ta med vennegjengen og opplev Askepott-rommet på Maihaugen. Det var på Maihaugen mesteparten av filmen ble spilt inn, og litt av magien kan du nå oppleve!

«Ta med tilbake det som faller på nesen din»

Hør lyden av dombjeller i Gågata, nyt duften av brente mandler og møt selveste julenissen. Vi garanterer ekte julestemning i skjønn forening med julehandel. Du finner de unike gavene til både store og små  i Lillehammer sentrum.

Julegaten i Lillehammer sentrum
Anna Anchers malerier | Lillehammer Kunstmuseum | Lillehammer og Gudbrandsdalen. Foto: Lillehammer Museene / Tone Iren Eggen Tømte

«Sot i fjeset, men ingen feier!» 

Dette er en deilig velværebehandling som består av en god rens, mild peel, og deilig fukt. Møt julen med glødende hud og lave skuldre.

«Tre ønsker til…»

Vi, friluftsentusiastene hos Fjellshop, håper du vil ønske deg tre ting fra vår butikk og la familie og venner sørge for at du får ønskene dine oppfylt. Kom innom å nyt julestemningen sammen med Askepott og vår hyggelige betjening.

Fasaden til Fjellshop i Lillehammer sentrum
Peer Gynt | Utendørsteater på Gålå | Lillehammer og Gudbrandsdalen

«Hatt med fjær, bue og pil, men ingen jeger.»

Julelunsj eller middag med den fine vennegjengen din? Nyt et eget Askepott-måltid i trivelige omgivelser på Nikkers!

«Jeg kan danse med deres Høyhet til verdens ende!»

Ta på deg «glass-skoene» og gjør deg klar til en kveld på dansegulvet, sammen med drømmeprinsen  eller dine beste venner.  Gå til baren å spør etter drinken «Askepott» for å få en magisk start på kvelden.

Stemningsbilde fra Brenneriet
Spa avdelingen på Scandic Lillehammer Hotell

«Skal, skal ikke…SKAL!»

Selvfølgelig SKAL du unne deg litt kvalitetstid! Dersom du booker overnatting på Scandic Lillehammer får du gratis inngang til en nydelig spa, med egne Askepott-behandlinger for anledningen.

Flere juleopplevelser

Desember på Lillehammer og i Gudbrandsdalen er som en julefortelling. En julefortelling som dreier seg om tradisjoner og unike opplevelser, knyttet sammen av båndene mellom menneskene som deler eventyret.
Se alle juleopplevelser her!

Videre lesing…

0 kommentarer